Frågor och svar

Några frågor och svar hittar du nedan, har du andra frågor är du välkommen att höra av dig!

Hur kan jag köpa dina produkter?
Jag säljer via webshopen och REKO-ring i Karlsborg samt REKO-ring Hjo. På startsidan hittar du de marknader och event jag planerar att medverka på. Det går också bra att ringa 0760644130 eller maila caroline@biochskafferi.se för att beställa.

En del av mitt sortiment finns också hos:
Rikardsgårdens lilla lantbutik i Hallerud, Älgarås
Lilla Spännefalla, utanför Tibro

Hur kan jag betala för mina produkter?
Jag tar helst betalt via Swish, men kan även lösa kort- och kontant-betalning.

Min flytande honung har blivit hård, hur får jag den ur flaskan?
Honung kristalliseras naturligt och blir hård efter ett tag. Hur lång tid det tar beror på vilka växter bina har besökt. För att få honung flytande igen kan du försiktigt värma flaskan i ett vattenbad. Men var noga med att honungen inte får en temperatur på över 40 grader, för då förstörs många av nyttigheterna i honungen.

Min honung har blivit sockrig i konsistensen, är den dålig?
Absolut inte! Honung som är helt obehandlad får ofta stora kristaller när den stelnar. För att förhindra detta rörs eller ympas fast honung, men ibland kan det gå snett ändå. Honungen är dock lika bra som innan, en del gillar den till och med bättre på det viset, andra föredrar den mjuka lena honungen.

Min äppelmarmelad smakar inte likadant som sist, varför inte?
Jag utgår från den frukt och de bär som finns tillgänglig när jag producerar mina varor. Därför det kan bli olika sorter av såväl äpple och päron som hallon och jordgubbar. Detta gör att produkterna får lite olika smak och du får en unik produkt varje gång.

Hur får jag reda på när du har nya produkter?
Följ mig gärna på instagram och facebook för att se senaste nytt. Via sociala medier uppdaterar jag så fort det händer något kul!

Jag har fått en dålig produkt, hur gör jag?
Det Bäst före-datum som finns angivet på förpackningarna gäller oöppnade förpackningar. Har du fått en produkt som inte är fräsch när du öppnar den för första gången så vill jag att du hör av dig så att jag kan spåra vad som gått fel och förhindra att det sker igen. Självklart blir du kompenserad!

Jag har massor med frukt över i trädgården, vill du använda den?
Så länge du inte har besprutat frukten eller växter i närheten med gift, så tar jag gärna emot överskott av frukt och bär! Antingen så kommer jag och plockar hos dig, eller så plockar du själv och lämnar till mig, det går bra vilket som. Hör av dig så kommer vi överens om hur och när. Kontakta mig på telefon 0760-644130 eller maila till caroline@biochskafferi.se

Hur gör jag för att bli återförsäljare av dina produkter?
Kontakta mig på telefon 0760-644130 eller maila till caroline@biochskafferi.se!