Om

Hösten 2020 öppnade Carolines Bi & Skafferi!

Carolines Bi & Skafferi är ett litet företag som erbjuder förädlade produkter av närodlade, obesprutade bär, frukter och grönsaker. De flesta råvarorna kommer från egna odlingar, trädgårdar i närheten och skogarna runt Mölltorp. Genom att ta till vara på överskott från grannar, vänner och andra i mitt närområde, bidrar Carolines Bi & Skafferi till minskat matsvinn och mer närodlad mat!

Jag har under två år nu jobbat mig upp till ett sortiment av honung, sylt, saft, marmelad, must, smaksatt salt, chutney m.m. Som komplement tillverkar jag även kolastänger och kolasås samt vid jul pepparkaksdeg, glögg och struvor. All förädling sker i små volymer där hantverk och kvalité alltid är i fokus.

All honung kommer från mina egna bigårdar i och runt Mölltorp. Honungen erbjuds i säsong som nyslungad/flytande och övriga året, så långt lagret räcker, i fast form.

Foto: Rebecca Martyn

Det är jag som är Caroline och jag har alltid älskat bär och frukt. Jag har alltid tyckt om att odla, att plocka, att äta och att förädla. Min passion för bär och frukt, och en önskan om att ta hand om den mat som naturen ger oss, är min drivkraft i Carolines Bi & Skafferi.