Om

Hösten 2020 öppnade Carolines Bi & Skafferi!

Carolines Bi & Skafferi är ett litet företag som erbjuder förädlade produkter av närodlade, obesprutade bär, frukter och grönsaker. De flesta råvarorna kommer från egna odlingar, men även trädgårdar i närheten och skogarna runt Mölltorp. Genom att ta till vara på överskott från grannar, vänner och förhoppningsvis framöver även andra i mitt närområde, bidrar Carolines Bi & Skafferi till minskat matsvinn och mer närodlad mat!

Jag är just nu i uppstartsskedet och kan precis nu erbjuda honung samt ett litet utbud av marmelad och sylt. Framöver hoppas vi att sortimentet utökas med bland annat saft, gelé, inläggningar, chutney och must. All förädling sker i små volymer där hantverk och kvalité alltid är i fokus.

All honung kommer från mina egna bigårdar i och runt Mölltorp. Honungen erbjuds i säsong som nyslungad/flytande och övriga året i fast form.

Foto: Rebecca Martyn

Det är jag som är Caroline och jag har alltid älskat bär och frukt. Jag har alltid tyckt om att odla, att plocka, att äta och att förädla dem. Min passion för bär och frukt, och en önskan om att ta hand om den mat som naturen ger oss, är min drivkraft i Carolines Bi & Skafferi.